Drie bestuursvacatures: help jij mee?Ben jij onze nieuwe Penningmeester, bestuurslid PR & Acquisitie of bestuurslid Evenement Organisatie?

Cygnus Alumni is voor 21 oktober 2018 opzoek naar minimaal drie nieuwe bestuursleden die zich willen inzetten voor de stichting: een penningmeester, bestuurslid PR en acquisitie en bestuurslid evenement organisatie.

De afgelopen twee jaar hebben wij als eerste bestuur Cygnus Alumni opgezet om het contact tussen alumni niet verloren te laten gaan. Dit heeft geresulteerd in leuke activiteiten: van borrels tot lezingen en de zeer succesvolle en jaarlijkse drukbezochte pub quizzes. Dit hebben wij als bestuur met veel toewijding en gezelligheid gedaan, maar af en toe is het tijd voor een frisse wind en daarom zullen enkele bestuursleden opstappen.

Je taken als bestuurslid hoeven niet veel tijd te kosten: het gaat om het organiseren van twee à drie leuke activiteiten per jaar om onze mooie school en de herinneringen die we daar samen aan hebben – onder het genot van een drankje – te laten herleven. Het voortbestaan van de stichting leunt op de bereidwilligheid van alumni om deze taak op zich te nemen.

De drie functies waar we nu specifiek bestuursleden voor zoeken:

We werken met een gemeenschappelijke bestuurscultuur, dus alles gaat in gezamenlijkheid en er zijn geen hele strikte scheidingen tussen de functies.  Algemene interesse in het bestuur is ook zeer welkom, stuur ons vooral een mail met je ideeën!

Ben jij geïnteresseerd in een bestuursfunctie voor Cygnus Alumni? Mail dan voor zondag 21 Oktober 23:59 een bericht met je interesse en mogelijk relevante ervaring naar alumni@cygnusgymnasium.nl. Ook voor meer informatie kan je via dit kanaal bij ons terecht. Het huidige bestuur streeft ernaar om de nieuwe bestuursleden te presenteren tijdens ons volgende evenement op 16 november.